Eszter Vendégház, Tiszafüred
Programok

Programok


Fürdőzés

Tiszafüred szabadstrandja vízi eszközök bérlésének lehetőségével, remek büfékkel 1400 méterre található vendégházunktól. Az árnyas fákkal övezett, homokos partú, lassan mélyülő strand gyermekes családok részére a legjobb pihenőhely.

Horgászat

A Tisza-tó szálláshelyünktől alig egy kilométernyire már elérhető. Vízpartról, vagy bérelt csónakból a hobbijuknak csak ritkán hódoló horgászok is könnyedén foghatnak halat. Vendégeink kérésére horgászfelszereléseket is biztosítunk.


Kerékpározás

A Tisza-tó környéki kerékpározás páratlan élmény. A kerékpáros turizmus rohamos fejlődéséhez igazodóan Tiszafüreden teljes körű kerékpáros szolgáltatást nyújtó centrum is található. Szállásunk vendégei felár nélkül használhatják kerékpárjainkat, emellett Tiszafüred számos pontján is van lehetőség kerékpárok bérlésére.


Vizitúra

A tórendszer egyedülálló növény -és állatvilágát leginkább csónaktúra révén fedezhetjük fel. A rejtelmes mocsárvilág, a tündérrózsa-mezők, és a madárvilág megszemléléséhez célszerű kikötői túravezetők segítségét kérni.


Ökocentrum

A 10 kilométernyire fekvő poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum látogatása kihagyhatatlan program. A Tisza-tó természeti csodáit többek közt Európa legnagyobb édesvízi akváriumával elénk táró park megszemlélésére legalább egy egész napot szánjanak.


Csapatépítés

Elő- és utószezonban munkahelyi közösségek, baráti társaságok, egymást rég nem látott rokonok is bérelhetik vendégházunkat akár egyetlen napra is. A közösséget építő vendégek főzhetnek, pálinkát kóstolhatnak, kérésre közös vízitúrán vehetnek részt.